De lekkerste Griekse schotels & broodjes
snel bij je thuisbezorgd in Gorinchem
De lekkerste Griekse en
Italiaanse specialiteiten

Vandaag bezorgen wij van 17:00 tot 21:45

Wij zijn geopend voor afhaal & bezorging!

Wegens de Corona maatregelen wordt de bestelling bij de deur achtergelaten, om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden. Wij willen u vragen zoveel mogelijk via iDEAL te betalen, anders bij voorkeur gepast (om zo het contact tot het minimum te beperken). Ons personeel treft alle nodige hygiëne maatregelen.
Bij afhalen: Vermijd drukte, zorg dat u niet met andere mensen dicht op elkaar staat en neem uw consumptie mee naar huis (niet ter plaatse opeten).

Griekse catering verzorgd door Jannis

Naast onze vestiging in Gorinchem verzorgen wij ook een catering naar wens. Wij zijn sinds 1977 gevestigd in Gorinchem en hebben ruime ervaring in de Griekse keuken. We hebben standaard buffetten waar uit een keuze gemaakt kan worden. Ook staan wij open voor eigen ideeën om die te kunnen realiseren om de catering naar wens te maken.

Een bedrijfsfeest of particulierfeest kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. We beschikken over een verkoopwagen waaruit wij eventueel bij een bedrijf of tuinfeest gebruik van kunnen maken om zo het plaatje compleet te maken.

Bel of mail ons voor meer informatie en eventueel een afspraak te maken om de wensen te bespreken.